Waarom Anker & Kompas?

Wanneer je een training wilt doen, kies je niet alleen de training maar ook de mensen achter de training. Wat is dat voor bureau en wat voor mensen zijn de trainers? Logisch want dat maakt vaak net het verschil in de mate waarop de training bij jou aanslaat.

Er zijn veel bureaus die trainingen verzorgen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Dus waarom zou je kiezen voor Anker & Kompas? Uiteraard heeft dat voor een groot deel te maken met wat bij jou past. Want de één wil uitsluitend in een live training deelnemen, terwijl de ander een online training eigenlijk wel makkelijk vindt. En vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat je veel persoonlijke aandacht krijgt of ben je vooral op zoek naar veel informatie waarmee je zelf dan nog wel de koppeling met de praktijk gaat maken?

Kortom, er zijn tal van aspecten die voor jou kunnen meespelen bij het kiezen van het instituut dat bij jou past.

Aangezien de vraag vaker gesteld wordt, toch een aantal zaken waar we voor staan en ons onderscheiden van sommige andere instituten.

vragen
  • Veel persoonlijke aandacht – afhankelijk van het soort training hanteren we een maximum groepsgrootte van 8 tot 12 deelnemers, zodat iedereen aan bod kan komen met zijn of haar vragen en thema’s.
  • Betrokken trainers – wij werken niet met freelance-trainers die een “programma komen draaien”. We bestaan uit een klein team die samen de trainingen hebben ontwikkeld. En omdat we onszelf ook blijven ontwikkelen, scherpen we de trainingen ook steeds weer aan.
  • We doen alleen waar we goed in zijn en plezier aan beleven – we geloven dat we alleen dan de kwaliteit kunnen leveren waar je recht op hebt.
  • Fatsoenlijke prijzen – zonder dikke lease-auto’s, kantoorpanden en andere overbodige luxe, met een minimale overhead, kunnen trainingen betaalbaar blijven.
  • Sfeervolle locatie – vrijwel iedereen die bij ons binnenloopt, beaamt dat we een heerlijke plek hebben die vanwege de uitstraling ook weer bijdraagt aan het leereffect.
  • Rechtstreeks contact – wij hebben geen accountmanagers of secretariaat, als je ons belt of emailt heb je meteen met één van de trainers contact.

Mocht je meer willen weten wat Anker & Kompas voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Je kunt ons bellen op 085-1305995 of een bericht sturen via het contactformulier.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!