Verandermanagement training

Ook op het vlak van verandermanagement biedt Anker & Kompas meerdere mogelijkheden. We lichten graag toe wat het verschil is tussen:

  • de training Leidinggeven aan Verandering
  • de leergang Trauma in Organisaties.

De training Leidinggeven aan Verandering

Voor leidinggevenden die in hun organisatie te maken hebben met verandertrajecten, is het soms nog een klus om de beoogde doelen te bereiken. Van groot belang is om de medewerkers bereid of zelfs enthousiast te maken om mee te werken aan de gestelde doelen. Verandermanagement vraagt specifieke vaardigheden naast het ‘normale’ leidinggeven. In de training Leidinggeven aan Verandering ga je daar aan werken. Enerzijds op basis van doeltreffende methodieken, anderzijds op basis van de jarenlange ervaring die de trainers op het vlak van verandermanagement hebben.

Lees meer over Leidinggeven aan Verandering

 

De leergang Trauma in Organisaties

Trauma in Organisaties Ook al ben je nog zo ervaren in dit vakgebied, ook doorgewinterde interim-manager, verandermanagers en organisatieadviseurs hebben soms moeite om de vinger op de zere plek te leggen. Symptomen als sabotage, weerstand en angst blijken weerbarstig. Ondanks allerlei initiatieven die elders wel werkten, is het soms lastig écht resultaat te boeken. Het lijkt wel of het spookt, iets onzichtbaars en ongrijpbaars houdt tegen dat de organisatie weer ‘op de rit’ staat. Om ook in dergelijke situaties meer en blijvend resultaat te boeken, bieden we de leergang Trauma in Organisaties aan. Een leergang die verder en dieper gaat dan de vaardigheden rondom verandermanagement. Met veel reflectie op wat er bij jou en jouw organisatie in de onderstroom speelt.

Lees meer over Trauma in Organisaties

Welke training verandermanagement past bij jou?

Wanneer je na het lezen van beide programma’s nog twijfelt welke het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op om jouw situatie en leerdoelen door te spreken. We denken graag met je mee.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!