Anker & Kompas

Onze trainingslocatie in Bilthoven

trainingslocatie bilthoven De trainingen van Anker & Kompas vinden plaats in Bilthoven, vlakbij Utrecht. We beschikken daar over een prachtige locatie, vlak bij het station en volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Adres

Soestdijkseweg-Zuid 249-a
3721 AE  Bilthoven

Plan je route via Google Maps.

Bereikbaarheid

Per auto:
Via doorgaande wegen is er een goede aansluiting op rijksweg A28 (Utrecht – Amersfoort) en A27 (Utrecht – Hilversum). De Soestdijkseweg-Zuid is de doorgaande weg door De Bilt richting Bilthoven. Ons pand is gelegen achter de villa op nummer 249. Plan je route via Google Maps.

LET OP: Op het terrein hebben wij geen parkeerplaatsen beschikbaar. Maar voor de deur en in de directe omgeving is volop gratis parkeergelegenheid. Om het voor omwonenden prettig te houden, graag gebruik maken van de daarvoor bestemde parkeervakken.

Per OV:
Onze trainingslocatie ligt vlakbij NS-station Bilthoven. Vanaf het station bereik je ons in amper 5 minuten lopen. Verlaat het station via de trap en zodra je onderaan bent ga je rechtsaf. Volg eenvoudigweg de Soestdijkseweg-Zuid richting De Bilt en na 500 meter ligt nummer 249 aan de rechterkant. Plan je reis via de NS-reisplanner.

LET OP: Wanneer je bij het verlaten van het station op de Soestdijkseweg-Noord bent gekomen, heb je het station aan de verkeerde kant verlaten. Let op dat je Soestdijkseweg-Zuid aanhoudt!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!