Training Communicatieve Vaardigheden

Elk jaar volgen duizenden mensen een training communicatieve vaardigheden. En dat is logisch want om goed met anderen te kunnen samenwerken, moet je ook goed kunnen communiceren. Sommige mensen kiezen voor een training communicatieve vaardigheden omdat ze moeite hebben met bepaalde situaties, anderen doen een training om hun vaardigheden aan te scherpen.

Wil je jouw communicatieve vaardigheden versterken? Dan ben je bij Anker & Kompas aan het juiste adres. Al veel mensen gingen je voor, van jong tot al wat ouder, hoog en minder hoog opgeleid en werkzaam in heel uiteenlopende branches. En de reacties? Die zijn steeds weer erg positief en daar zijn we trots op!

Voor jezelf of voor een heel team?

Anker & Kompas biedt beide mogelijkheden. We hebben regelmatig een open training gepland staan waar je op kunt inschrijven. Zoek je een training communicatieve vaardigheden voor een heel team? Ook daarin zijn we zeer ervaren, dus we helpen je graag!

communicatieve vaardigheden

Deelnemen aan een training communicatieve vaardigheden

Al sinds 2004 kun je bij Anker & Kompas terecht voor de training Effectief Communiceren. Hierin leer je tal van communicatieve vaardigheden zoals:

  • contact maken
  • actief luisteren
  • argumenteren
  • feedback geven en ontvangen
  • omgaan met conflicten

Onze trainingen zijn heel interactief. Dus geen saaie presentaties, maar actief met elkaar aan de slag. Tijdens deze communicatietraining ga je veel oefenen zodat je meteen kunt ervaren hoe je deze communicatieve vaardigheden het beste toepast. Vrijwel elke maand start er een nieuwe groep, dus je kunt al binnenkort aan de slag!

In-company training communicatieve vaardigheden

Voor teams of groepen collega’s die samen aan hun communicatieve vaardigheden willen werken, bieden we graag een training op maat. Vaak is er een specifieke reden om een dergelijke training te doen, zoals een verbetering van de samenwerking of klantgerichter communiceren. Omdat elke in-company training anders is, stemmen we eerst met je af waar we specifiek aandacht aan moeten besteden en wat de overige wensen zijn. Want misschien is er ook wel behoefte om het leiderschap te verstevigen of om hardnekkige patronen in de samenwerking aan te pakken. Omdat onze trainers al heel wat jaren ervaring hebben en ook als leidinggevende hebben gewerkt, kunnen we je ook daarbij helpen. Want vaak is een training heel waardevol, maar is er soms iets anders nodig. Wil je overleggen wat wij voor jullie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!