Persoonlijke Ontwikkeling

Iedereen neemt zich wel eens voor om iets te doen aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. En terecht, zo denken wij. De wereld om je heen verandert, dus misschien is het wel eens goed om zelf ook weer eens in de spiegel te kijken en te bepalen wat jij graag zou veranderen. Op welk vlak je ook aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, het zorgt voor nieuwe kansen en vergroot je keuzemogelijkheden.

Waarom wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken?

Deze vraag wordt door iedereen verschillend beantwoord. Maar in veruit de meeste gevallen komt het voort uit een gevoel dat je er nog niet uithaalt wat er in zit. En dat je dat wel graag zou willen. Soms ook bewonder je iemand anders om een bepaalde eigenschap en denk je wel eens “ik wou dat ik zo…. als hij/zij”. Meestal heeft die persoonlijke ontwikkeling te maken met een diep gekoesterde wens, zoals:

  • steviger in je schoenen willen staan
  • beter gehoord willen worden
  • meer zelfvertrouwen hebben
  • jezelf niet meer zo wegcijferen
  • je eigen koers willen bepalen

Als je dat zo goed weet, waarom begin je er dan niet gewoon mee, zou je kunnen zeggen. Maar wij weten net zo goed als jij dat als je de weg naar dat doel had geweten, je er allang was geweest. Soms weet je gewoon niet hoe je dingen moet aanpakken, soms voel je je geremd door allerlei aarzeling die van binnenuit komt.

Hoe geef je die persoonlijke ontwikkeling vorm?

Daar zijn ook veel antwoorden op mogelijk. Sommigen kiezen voor een aanpassing in hun leefstijl, met betere voeding en meer beweging proberen ze fitter te worden en daarmee sterker te voelen. Anderen lezen een goed boek over het thema waar ze aan willen werken, en velen kiezen ook voor een passende training. En dat is nou net wat wij al ruim 10 jaar, vol passie en betrokkenheid, aanbieden.

Een persoonlijke en betrokken aanpak.

In onze trainingen Effectief Communiceren en Persoonlijke Kracht via NLP kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Daarom werken we met niet al te grote groepen, zodat er ruimte is voor ieders vragen en behoeften. Ook vragen we vooraf al om jouw leerdoelen, zodat we daar in de voorbereiding al rekening mee kunnen houden. En bovendien werken we niet bij onpersoonlijke grote zalencentra, maar in onze eigen trainingslocatie in Bilthoven.

Wanneer je denkt dat een van onze trainingen voor jou waardevol zou kunnen zijn, kijk dan eens op de pagina’s van de verschillende trainingen. En als je daar vragen over hebt of advies wilt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. We maken graag tijd voor je.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!