Personal Identity

Personal Identity Richtinggevende training persoonlijk leiderschap

Wil je meer richting geven aan jouw leven? Zowel op zakelijk als privéterrein meer aan het roer staan? Misschien heb je dit jezelf al eerder voorgenomen, maar merk je dat het nog niet eenvoudig is aan dat voornemen vast te houden. Hoe prachtig zou het zijn wanneer jij werkelijk jouw eigen koers weet te bepalen én te volgen?

Waar sta je voor? Waar ga je voor?

Deze twee korte vragen vatten mooi de essentie van de training Personal Identity samen. Je gaat op onderzoek wie je in wezen bent, jouw identiteit, en wat jij wilt bereiken. Om met die inzichten wezenlijke stappen te zetten in de richting die er voor jou toe doet.

Voor wie is deze training Personal Identity?

Je kiest voor de training Personal Identity wanneer je:

 • meer voldoening wilt halen uit je werk
 • meer wilt genieten van het leven, jóuw leven!
 • jouw eigen koers wilt bepalen en eigen keuzes wilt maken
 • minder gestuurd of belemmerd wilt worden door anderen
 • jouw oude mitsen en maren wilt opruimen, echt de zeilen wilt hijsen!
 • al eerder gewerkt hebt aan je persoonlijke ontwikkeling en nu toe bent aan een diepgaande vervolgstap

Wat gaan we doen?

Voor deze diepgaande training hebben we ingrediënten uit een scala van werkwijzen samengebracht. Geïnspireerd door stromingen als NLP en Systemisch Werk, maar ook oplossingsgericht werk en tai chi, hebben we een programma samengesteld dat jou helpt meer in verbinding te komen met jezelf én met jouw grotere doelen, je missie.

En hoewel we een mooi programma hebben samengesteld, elke training Personal Identity verloopt weer anders. We werken graag met vragen die jij inbrengt en gaan graag in op de inzichten die je verwerft. In grote lijnen gaan we aan de slag met:

 • Wie ben ik, wat is mijn identiteit?
 • Hoe heeft mijn afkomst (familie, cultuur, etc) mij gevormd en wat heb ik daarin mogelijk los te laten?
 • Hoe bereik ik meer autonomie en onafhankelijkheid?
 • Wat zijn mijn diepere drijfveren? Hoe verbind ik me beter met zaken die voor mij van belang zijn en hoe kan ik loskomen van belemmerende drijfveren?
 • Wat wil ik werkelijk bereiken, waar ligt mijn passie, hoe ga ik mijn droom leven? En ook: wat houdt mij nog tegen daar werkelijk in te stappen en hoe kan ik dat veranderen?
 • Hoe geef ik richting aan mijn leven en inspireer ik anderen dat ook te doen?

Je kunt je hele leven dromen, of je hele droom leven

De training Personal Identity gaat nog een stap verder dan de training Persoonlijke Kracht via NLP. We gaan er vanuit dat je Persoonlijke Kracht via NLP al hebt gevolgd of op een vergelijkbare manier al stappen in je persoonlijke ontwikkeling hebt gezet. Vandaar dat we een kort telefonisch intake-gesprek met elke deelnemer hebben, zodat we kunnen vaststellen wat jíj met deze training wilt bereiken.

Zoals genoemd werken we graag met vragen en thema’s die jij inbrengt. Het programma vraagt in elk geval van je dat je bereid bent tot zelfreflectie.

Praktische informatie.

De training Personal Identity bestaat uit 2 blokken van 2 dagen, zonder avondprogramma. Voorafgaand aan de training heb je een telefonisch persoonlijk intakegesprek met de trainer, om af te stemmen wat je leerdoelen zijn en hoe je verwachtingen aansluiten op het programma.

Data en tijden: De trainingsdagen zijn van 9:30 uur tot 17:00 uur. Lees rechts op deze pagina wanneer de training Personal Identity gepland staat, of neem contact met ons op om de mogelijkheden van een in-company training te bespreken.

Kosten: € 1375,= inclusief luncharrangement en alle materialen (exclusief 21% BTW).

We werken met groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Door je nu in te schrijven, verzeker je jezelf van een plek op de data die jou passen. Weet je nog niet helemaal zeker of je mee kunt doen, neem dan vrijblijvend een optie.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!