Over Anker & Kompas

Anker & Kompas zet zich sinds 2004 in voor persoonlijke en professionele groei. We zien het als onze missie om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke groei van mensen en daarmee ook de ontwikkeling van organisaties. Dit doen we middels training, coaching, intervisie, supervisie of advies op maat. Hierbij spreken we heldere taal, zijn we betrokken en gaan we voor krachtige, realistische oplossingen.

Durf af en toe stil te staan om doelgericht vooruit te kunnen. Met inzicht in het verleden en heden, uitzicht op de toekomst.

Het Anker staat voor het stilstaan bij jezelf, te beseffen wie je werkelijk bent en wat voor jou belangrijk is. Een essentiële voorwaarde om vervolgens met het Kompas de juiste koers uit te kunnen zetten.

over anker & kompas

Team en Partners

Aan het roer van Anker & Kompas staat Bas de Kruyff. Hij is een internationaal gecertificeerd NLP-trainer die de afgelopen 30 jaar zijn sporen heeft verdiend als business consultant, manager en trainer in de sectoren ICT, Finance, Telecom, Logistiek, Energie en de Overheid. Samen met zijn collega-trainers weet hij organisaties tot grotere prestaties te bewegen. Door niet alleen vaardigheden aan te leren maar juist ook mensen te inspireren en uit te nodigen met meer passie en plezier te werken en te leven. Dankzij deze verdiepende aanpak, gebaseerd op uiterst succesvolle methodieken als NLP en Systemisch Werk, maken deelnemers in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke groei.

Ons team bestaat uit doorgewinterde trainers die ook ervaring hebben in het bedrijfsleven, dus de praktijk kennen. Om klanten steeds optimale kwaliteit te kunnen bieden, werkt Anker & Kompas, afhankelijk van de context en doelgroep, samen met partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en onderschrijven allen de kernwaarden van Anker & Kompas.

Onze kernwaarden

Respect, vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en handelt volgens de beste intenties en telkens de beste keuze maakt die voor hem of haar beschikbaar is.
Vertrouwen, in het besef dat deelnemers optimaal resultaat behalen door open en eerlijk te zijn over hun verlangens en belemmeringen.
Inspiratie, in de overtuiging dat iedereen zijn eigen werkelijkheid vormgeeft en daarbij wel eens prikkels van buitenaf kan gebruiken.
Creativiteit is belangrijk omdat iedereen met een uniek vraagstuk te maken heeft en dus desgewenst op maatwerk kan rekenen.

Kennismaken?

Wil je weten wat Anker & Kompas voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Ben je benieuwd of wij met onze trainingen, coachen of advies een bijdrage kunnen leveren aan jouw succes? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!