Open Trainingen

Met grote regelmaat organiseert Anker & Kompas open trainingen, oftewel vooraf geplande trainingen waarop deelnemers individueel kunnen inschrijven. Aan deze trainingen nemen mensen deel met uiteenlopende achtergronden maar altijd met hetzelfde voor ogen: een belangrijke stap maken in hun persoonlijke ontwikkeling.

Voorafgaand aan een training zul je gevraagd worden om je persoonlijke leerpunten aan te geven. Op die manier kan de trainer beter rekening houden met je persoonlijke behoeften. Sommige mensen kiezen ervoor dit samen met een leidinggevende in te vullen.

assertiviteitstraining

Karakter en opbouw van de trainingen

De open trainingen van Anker & Kompas bestaan uit tenminste twee blokken. Zo kun je tussen de blokken door oefenen met de materie en je ervaring en nieuwe vragen inbrengen in een volgend blok. Tijdens de training zal de trainer uiteenlopende onderwerpen toelichten en de deelnemers daarbij betrekken. Hierbij word je vooral uitgenodigd om jouw eigen vragen en voorbeelden aan te kaarten. Bovendien staat het je vrij om twijfels te uiten over datgene wat de trainer vertelt. Dat verlevendigt de discussie alleen maar!

Tussendoor wordt er veel geoefend en geven deelnemers elkaar ook feedback over de manier waarop ze met de materie omgaan. Anker & Kompas gaat hierin verder dan het aanleren van vaardigheden, we doen ons best om je met persoonlijke aandacht zodanig te inspireren dat je blijvend profijt hebt van de training.

Of kies je voor in-company?

Al vanaf enkele deelnemers is het interessant om te kiezen voor een in-company training. Maar ook wanneer een training of workshop nodig is die niet in ons standaard aanbod is opgenomen, is een in-company training een uitkomst. De mogelijkheden zijn talrijk en worden op de pagina over in-company trainingen uitgelegd. Of neem contact met ons op om te bespreken wat in jullie geval passend zou zijn.

Data kon niet geladen worden
WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!