NL Leert Door gemist?

Had je graag gebruik gemaakt van de subsidieregeling NL Leert Door? En heb je toen ook gemerkt dat die subsidie in no time op was? Geen nood, het is niet de enige manier om voordelig aan jouw professionele of persoonlijke ontwikkeling te werken.

Kan een training ook goedkoper?

Om te beginnen is het goed om te beseffen dat er nogal wat verschil bestaat in prijzen die trainingsbureaus vragen. Ook wij schrikken soms van de enorme bedragen die grote bureaus vragen voor hun trainingen. Je zit al snel op € 1500,= voor twee dagen training en dan komen er vaak nog allerlei kosten bij. Bij Anker & Kompas houden we de prijzen op een reëel niveau en in onze prijzen is alles inbegrepen.

nl leert door training

Als voorbeeld noemen we onze training Effectief Communiceren.

  • Bij grote opleider A: € 1290,= voor 2 dagen training.
  • Bij Anker & Kompas: € 975,= voor 3 dagen training.

En wat te denken van onze training Persoonlijke Kracht via NLP:

  • Bij grote opleider B: € 1850,= voor 3 dagen training.
  • Bij Anker & Kompas: € 1275,= voor 4 dagen training.

Bovendien heb je bij Anker & Kompas niet te maken met een freelance trainer, maar met één van de ontwikkelaars van het programma die al tenminste 15 jaar ervaring heeft.

Wie betaalt jouw training?

Als een training zoals Effectief Communiceren, Persoonlijke Kracht via NLP of een van onze andere programma’s je aanspreekt en voor jou van waarde zou zijn, maar je vindt de investering te hoog, weet dan dat de training vaak vergoed wordt. Natuurlijk is NL Leert Door een mooie mogelijkheid om een gratis training te volgen, maar als die subsidie op is, dan is er nog wel meer mogelijk.

Verreweg de meeste van onze deelnemers krijgen hun training aangeboden door hun werkgever. Want die heeft er ook baat bij dat medewerkers goed functioneren en lekker in hun vel zitten. Dus ga eens het gesprek aan met je leidinggevende of HR-adviseur en bespreek eens of jouw training vergoed wordt,

Heb je geen werk? Informeer dan eens bij het UWV of jouw gemeente wat er mogelijk is.

Aftrek bij de inkomstenbelasting

Bij de aangifte inkomstenbelasting kun je gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’. Je kunt zo jaarlijks maar liefst € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Kijk op de site van de Belastingdienst hoe dat werkt.

Er is meer mogelijk dan alleen NL Leert Door

Zo zie je maar. Ook zonder subsidie kun je een training volgen die redelijk geprijsd is of zelfs deels of helemaal voor jou vergoed wordt. Dus NL leert door, ook zonder subsidie!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!