In-company training

incompany training Trainingen op maat, doelgericht en passend bij de behoefte en situatie van jouw organisatie. Een in-company training is aantrekkelijk. Zelfs met een beperkt aantal deelnemers.

Maatwerk

Een in-company training is volgens ons altijd maatwerk. We betrekken de opdrachtgever nauw bij het samenstellen van het programma. Wat wil je bereiken met deze training? Wat is de huidige situatie, welke initiatieven zijn al ontplooid en wat was het effect hiervan? De antwoorden op deze vragen zijn van grote invloed op de inhoud en opbouw van de training.

Borgen en verankeren

Het hoeft niet bij een training te blijven. Soms is het verstandig om de leerpunten te borgen en verankeren via bijvoorbeeld een terugkomdag, intervisie of coaching. Hiermee bereik je niet alleen een nog groter, maar ook blijvend effect.

Trainers

Afhankelijk van het onderwerp, de doelgroep en de groepsgrootte zorgen we voor de juiste gespecialiseerde trainers. Of voor meerdere trainers. Anker & Kompas beschikt over een uitgebreid netwerk aan zeer ervaren trainers, waardoor we eenvoudig uiteenlopende expertises kunnen inzetten. Onder hen bevinden zich trainers met als specialisatie; leiderschap, persoonlijke effectiviteit, sales & marketing, telefonische communicatie, lichaamscommunicatie, omgaan met agressie en traumaverwerking.

Locatie en taal

We zorgen graag dat alles bijdraagt aan het resultaat dat je uit de training wenst te halen. Dus kijken we verder dan alleen naar het programma. Desgewenst kiezen we voor de training een bijzondere locatie uit. Of combineren we de training met een buitenactiviteit of creatieve werkvormen. Ook Engelstalige trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Voordeel

Het grote voordeel van een in-company training is dat de collega’s elkaar na de training scherp houden. De leerervaringen zullen hierdoor nog beter beklijven en meer tot bloei komen.

Kosten

Voor in-company trainingen rekenen wij geen individuele inschrijfkosten. Afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers stellen we een speciaal dagtarief vast, waardoor je doorgaans voordeliger uit bent. Door zelf een locatie te kiezen kun je nog meer kosten en wellicht de reistijd van je collega’s beperken. Heb je al een concreet plan of idee? Stuur ons dan gerust een offerte-aanvraag!

Trainingsaanbod

Het is onmogelijk een uitputtende opsomming te geven van ons trainingsaanbod: de mogelijkheden zijn daarvoor te groot. Om een indruk te krijgen kunt u kijken bij de beschrijvingen van onze open trainingen. Daarnaast hebben wij uitgebreide ervaring op het vlak van leiderschap, samenwerking, coachend leidinggeven en presenteren. Maar liever nog bespreken wij deze persoonlijk. Heb je een vraag of een idee voor een training? Klik dan hier en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om je vragen en ideeën te bespreken en je een passende oplossing aan te bieden.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!