Training Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken zijn belangrijk voor een goede samenwerking. Daarom is een training gesprekstechnieken één van de eerste dingen waar men aan denkt wanneer die samenwerking niet soepel verloopt. En terecht! Veel teams zijn erbij gebaat om in een korte training hun gesprekstechnieken aan te scherpen en snel betere resultaten te bereiken.

Ook wanneer jij zelf wilt leren hoe je beter jouw boodschap brengt of soepeler met anderen kunt samenwerken, kan een training gesprekstechnieken erg waardevol zijn.

Onze trainingen worden verzorgd door zeer ervaren trainers die jarenlange ervaring hebben, niet alleen als trainer maar ook in het bedrijfsleven. Ze hebben daardoor veel gezien waar het in de communicatie en samenwerking mis kan gaan. En wat je kunt doen om dat te verbeteren.

gesprekstechnieken

In-company training gesprekstechnieken.

Voor teams en organisaties maken we graag een training op maat. We gaan met de opdrachtgever in gesprek over de exacte doelstelling en maken op basis daarvan een programma voor één of meerdere sessies. Door deze aanpak kunnen we de training zo doeltreffend mogelijk laten aansluiten op de behoefte en groeikansen van de organisatie.

Vaak is een training gesprekstechnieken onderdeel van een breder programma. Als de samenwerking niet soepel loopt, is het vaak ook goed om aan het leiderschap te werken. Er kan zelfs sprake zijn van een cultuurprobleem dat aangepakt moet worden. Daar hebben we veel ervaring mee op alle niveaus van de organisatie, van de werkvloer tot het topmanagement.

Meer weten wat we voor jouw team kunnen betekenen? Stel dan je vraag via het contact-formulier of bel direct: 085-1305995.

Open training.

Wanneer niet een heel team, maar slechts één of enkele medewerkers een training gesprekstechnieken kunnen gebruiken, dan is onze training Effectief Communiceren een aanrader. Al vanaf 2007 verzorgen we deze training vrijwel maandelijks en deze is inmiddels door honderden deelnemers bezocht. In deze training ga je aan de slag met verschillende soorten gesprekstechnieken om enerzijds beter begrepen te worden, maar ook om de ander beter te begrijpen.Denk hierbij aan feedback geven en ontvangen, conflicten bespreken en je grenzen aangeven, maar ook een klassieker als Luisteren, Samenvatten en Doorvragen. De vele trouwe klanten bevestigen dat we hiermee een waardevolle training aanbieden. Kijk bij Effectief Communiceren voor de inhoud en aanpak van deze training.

Gesprekstechnieken leer je door te doen!

Verwacht bij ons geen saaie Powerpoint-presentaties of ellenlange “colleges”. Bij Anker & Kompas trainen we de praktijk. Natuurlijk geven we je een stuk theorie met de nodige praktijkvoorbeelden, maar dan ga je ook zelf aan de slag. Door gesprekstechnieken te oefenen in situaties die aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk, ervaar jij direct hoe je meer effect kunt bereiken met jouw communicatie. Zowel jouw trainer als je mede-cursisten zullen je feedback geven tijdens de vele oefeningen. En heb jij een heel specifieke situatie, loop je tegen heel bijzondere dingen aan of heb je te maken met heel aparte gesprekspartners? Dan gaan we samen kijken en experimenteren welke gesprekstechnieken jij kunt inzetten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid jouw vragen te stellen, doordat we de groepsgrootte beperkt houden. Want ook daar staan we om bekend: onze trainingen zijn nooit in beton gegoten maar hebben ruimte om persoonlijke vragen en voorbeelden in te brengen.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!