Feedback met Effect

feedback geven en ontvangen Heb je wel eens last van andermans gedrag? En zou je die persoon daarop willen aanspreken? Heb je het lef of vind je het misschien verstandiger om je ergernis in te slikken? Of merk je juist dat jouw wijze van feedback geven weerstand oproept? Dan is deze korte en krachtige workshop waarschijnlijk precies wat je zoekt!

Resultaat

De workshop Feedback met Effect leert je in één dag op een prettige en heldere manier kritiek en complimenten geven. Het helpt je om je uit te spreken, ook in situaties waar je dat tot nu toe niet zo makkelijk vindt. Je kunt omgaan met de reacties die je feedback oproept en bovendien beter zelf feedback ontvangen.

Voor wie?

Iedereen die met anderen samenwerkt, zowel leidinggevenden als medewerkers, en feedback wil benutten om een beter resultaat te boeken.

Opzet van de workshop

“De praktijk zal het leren” is een gevleugelde uitspraak! Je gaat daarom veel oefenen met situaties die je herkent uit je dagelijkse werk of misschien zelfs je privé-leven. Zo ervaar je direct hoe het is om effectief en opbouwend om te gaan met feedback. We wisselen korte uitleg af met oefeningen en discussies rondom de volgende onderwerpen:
  • Effectieve vormen van feedback geven, mooi verpakt of lekker direct;
  • Feedback ontvangen zonder je aangevallen te voelen;
  • Omgaan met complimenten;
  • De ander als spiegel;
  • Omgaan met reacties, weerstand en emoties;
  • Gedachten die je belemmeren of juist helpen;
  • Duidelijke afspraken maken.

Praktische informatie

De workshop Feedback met Effect duurt één dag waarop we werken van 9:30 uur tot 17:00 uur. Kosten: € 475,= inclusief luncharrangement en alle materialen (exclusief 19% BTW). Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers. Voor een in-company training kunnen we het programma steeds op maat maken, lees daarover meer op deze pagina.

Data en locaties

Rechts op deze pagina zie je wanneer en waar workshops Feedback met Effect gepland staan. Stel je vraag
WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!