Corona Update

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus, hebben we enkele aanpassingen in de manier waarop we trainingen geven. We beschrijven hier de laatste stand van zaken.

Bijgewerkt: 14 januari 2022.

Open trainingen gaan weer van start!

Met ingang van 15 januari 2022 mag Anker & Kompas weer training geven op onze eigen locatie in Bilthoven. We gaan dan meteen van start met kleine groepen (maximaal 5 deelnemers) waarbij we op 1,5 meter kunnen werken. En verder hanteren we natuurlijk de richtlijnen die voor binnen werken gelden.


Bijgewerkt: 18 december 2021.

Open training tijdelijk niet mogelijk, inschrijven kan wel.

Helaas hebben wij ook de deuren moeten sluiten in verband met de lockdown in Nederland. We hebben er goede hoop op om na 14 januari weer van start te mogen. Dus inschrijven kan nog altijd. Mocht de lockdown langer duren, dan volgen nieuwe data voor de groepen die door de lockdown getroffen worden.


Bijgewerkt: 25 februari 2021.

Open trainingen gaan weer van start!

Met ingang van 3 maart 2021 mag Anker & Kompas weer training geven op onze eigen locatie in Bilthoven. We gaan dan meteen van start met kleine groepen (maximaal 5 deelnemers) waarbij we op 1,5 meter kunnen werken. En verder hanteren we natuurlijk de richtlijnen die voor binnen werken gelden.


Online trainingen

Alleen in-company trainingen verzorgen we in overleg met de klant op een online manier.

Onze ervaring leert dat onze groepstrainingen het meest effectief zijn als we deze in contact kunnen verzorgen. Bij het trainen van groepen via video-verbindingen is dat contact heel anders. Er is geen écht oogcontact, er is teveel afleiding en verbindingen haperen vaak. Dus geven we sterk de voorkeur om ook teams bij ons in Bilthoven te ontvangen. We zijn dan wel beperkt tot maximaal 5 deelnemers, om zo de 1,5 meter te kunnen aanhouden. Grotere groepen kunnen dus online of zodra ook externe, grotere locaties weer open mogen.

Uitzondering is onze training Effectief Communiceren, die we op een eigen hybride manier aanbieden (lees hieronder).

Individueel werken

Al onze trainingen kunnen we ook op basis van personal coaching verzorgen. Wil jij werken aan jouw persoonlijke effectiviteit of jouw leiderschapskwaliteiten, maar niet wachten tot er weer groepen kunnen doorgaan? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van personal coaching.


Individueel online!

Onze training Effectief Communiceren bieden we nu ook aan op een hybride manier. Daarbij hebben we eerst een persoonlijke intake bij ons in Bilthoven. Vervolgens bieden we je een aantal blokken waarbij we in korte filmpjes een stuk theorie toelichten met veel aansprekende voorbeelden. Tussen de filmpjes door, krijg je opdrachten of testjes. Aan het eind van elk blok heb je een individuele afspraak via Zoom of Teams met jouw trainer, waarin we op jouw specifieke situatie ingaan en kunnen oefenen met de materie.

Interesse in deze aanpak? Neem dan contact met ons op!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!