Communicatietraining Utrecht

slider communicatietraining Zoek je een communicatietraining in de regio Utrecht? Dan ben je bij Anker & Kompas aan het goede adres. Sinds 2004 verzorgen we diverse trainingen die je communicatie helpen verbeteren, op een aangename en uitstekend bereikbare plek vlakbij Utrecht. Een ervaren trainer leert je op een betrokken wijze hoe je effectief communiceert.

Welke communicatietraining bieden we in Utrecht?

Heb je wel eens gemerkt dat je boodschap niet goed of niet prettig overkomt? Wil je de vaardigheden leren om op een effectieve manier te om te gaan met uiteenlopende situaties? Wil je helder kunnen verwoorden wat voor jou belangrijk is, ook in lastige situaties? Kies dan voor onze training Effectief Communiceren. Het is nog steeds onze meest gevraagde training en deelnemers ervaren dat ze daadwerkelijk meer bereiken met hun communicatie. De samenwerking loopt soepeler en ze voelen zich zekerder omdat ze nu beter voorbereid in een gesprek zitten.

Waar volg je onze training?

Voor onze open trainingen hebben we gekozen voor Antropia. Een heerlijke plek op een prachtig landgoed, direct naast het NS-station Driebergen-Zeist. Ook per auto is het heel goed te bereiken, want het ligt bij de A12 en parkeren is gratis op de eigen ruime parkeerplaats.

Kortom, als je een communicatietraining in Utrecht of omgeving zoekt, wees van harte welkom! Lees daarom nu verder over de inhoud en opzet van onze training Effectief Communiceren.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!