Coaching en Advies

Anker & Kompas biedt niet alleen trainingen maar coacht en adviseert mensen ook op uiteenlopende terreinen. Of het nu gaat om loopbaanvraagstukken, stress, burnout, boreout of functioneren op het werk: een coach van Anker & Kompas helpt je bij het vinden van een oplossing. Ook het beantwoorden van vragen als “wat wil ik nu echt?” of “hoe komt het dat ik zo’n moeite heb met….” zijn veel voorkomende thema’s in onze coachingstrajecten.

Niemand heeft het antwoord op alle vragen of de oplossing voor alle problemen. Daarom is het ook steeds gebruikelijker dat mensen kiezen voor coaching. Of dat nou gaat over je loopbaan, jouw leiderschap of persoonlijke thema’s, je bent welkom met je vraag. 

Anker & Kompas is ook zeer ervaren in het coachen van (management-)teams. Soms met betrekking tot de samenwerking en soms over belangrijke keuzes waar het team voor staat. Een goede begeleider helpt je dan met het zetten van de juiste stappen.

coaching

Vormen van coaching

Heb je een onderwerp dat je samen met een onafhankelijke coach wilt onderzoeken, dan kun je kiezen voor personal coaching. Hierbij staat voorop dat alles vertrouwelijk behandeld wordt, zelfs wanneer je de coaching door een werkgever krijgt aangeboden.

Soms is het goed om samen met collega’s elkaars thema’s te onderzoeken. In die gevallen kan Anker & Kompas het proces van intervisie begeleiden.

Coach of Adviseur?

Een coach van Anker & Kompas zal zich in beginsel als begeleider opstellen. Een goed uitgangspunt bij coaching is namelijk dat de cliënt zelf de grootste expert is als het gaat om zijn vraagstuk. De coach hoeft hierover niet te adviseren maar hoeft de cliënt slechts te begeleiden in het vinden van het antwoord. Toch kan het nodig zijn om expertise in te schakelen. Graag helpt Anker & Kompas je bij het beantwoorden van organisatie- en managementvraagstukken. Hierbij zullen we altijd bewaken dat we een waardevolle bijdrage leveren of, als dat nodig is, je in contact brengen met iemand die daar nog beter toe in staat is.

Bel voor een afspraak

Wil je de mogelijkheden eens doorspreken met Anker & Kompas, neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!