Boeken

Op basis van de ervaring en inspiratie die hij de afgelopen jaren heeft mogen opdoen, heeft Bas de Kruyff, de grondlegger van Anker & Kompas, inmiddels twee boeken uitgegeven. Hieronder tref je een korte introductie van beide publicaties.

Systemisch Leiderschap

Over de wortels van hoge bomen

Vroeg of laat komen veel leiders tot de ontdekking dat hun verzamelde managementvaardigheden slechts ten dele bepalen hoe effectief en succesvol je een bijdrage aan de organisatiedoelen levert. Diepgewortelde patronen die soms van generatie op generatie zijn doorgegeven, blijken daarin een bepalende factor. Patronen die een kwaliteit herbergen en tegelijk een valkuil kunnen vormen. De overdracht vanuit het familiesysteem naar jouw leiderschapsstijl lijkt onvermijdelijk, totdat je begrijpt waarom die overdracht plaatsvindt.

Met Systemisch Leiderschap beschrijft Bas de Kruyff hoe de leider van nu nog altijd wordt beïnvloed door zijn oorsprong en afstamming. Ook benoemt hij essentiële principes waarmee je als leider het organisatiesysteem goed laat functioneren. Daarmee krijg je de kaders aangereikt om te reflecteren op de dieper liggende patronen in jouw leiderschap, waarvan vaak de kiem is gelegd in je familiesysteem. Zodat je bewust de keuze kunt maken hoe je hiermee in de toekomst wilt omgaan.

Als leider vorm je immers een belangrijk radertje in het systeem dat jouw organisatie is. En de manier waarop jij functioneert heeft een grote invloed op het functioneren van het gehele systeem.

systemisch leiderschap

Nu kopen?

Klik op één van de onderstaande opties om jouw exemplaar te bestellen. Heb je meerdere exemplaren nodig, stuur dan even een berichtje via de contact-pagina.

Systemisch Leiderschap (Nederlandse versie)

 Systemic Leadership (Engelse versie)

Download GRATIS het eerste deel en maak kennis met Systemisch Leiderschap

IK 2.0 - Realiseer je nieuwe loopbaan

Ben je toe aan een nieuwe loopbaan? Niet zomaar een volgende stap maar echt iets anders dat perfect bij jou past? Ontwerp en realiseer dan een nieuwe versie van jezelf!

IK 2.0 is voor jou bedoeld als je in je loopbaan toe bent aan jouw eigen versie 2.0. Door de herkenbare uitleg en de behulpzame werkbladen in het boek word je stap voor stap helderder hoe jouw nieuwe loopbaan er uit gaat zien. De alledaagse voorbeelden en verhalen zullen je inspireren om van jouw IK 2.0 iets heel moois te maken.

Met dit boek biedt loopbaancoach Bas de Kruyff je een hedendaags hulpmiddel waarin hij je deelt in zijn ervaring als trainer en coach. In 2004 heeft hij zelf het roer van zijn loopbaan omgegooid en zo is hij dus ervaringsdeskundig.

Nu kopen?

Je kunt jouw exemplaar eenvoudig bestellen via www.bol.com of via je lokale boekhandel. Heb je meerdere exemplaren nodig, stuur dan even een berichtje via de contact-pagina.

ik20
WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!