Persoonlijke effectiviteit verbeteren in enkele dagen?

Wil je graag je persoonlijke effectiviteit verbeteren? Dan heb je vast al een idee, waar je aan wilt werken, of niet soms? Maar als je dan op zoek gaat naar een training, dan lijkt het wel alsof je in slechts enkele dagen training een heel ander mens wordt. Kan dat wel, hoor ik menigeen zich afvragen. En terecht, ik zal het je toelichten.

Hoe helpt een training “persoonlijke effectiviteit”?

Ook bij Anker & Kompas kun je terecht voor trainingen die je persoonlijke effectiviteit vergroten. We bieden bijvoorbeeld de training Persoonlijke Kracht via NLP waarin je allerlei zaken gaat ontdekken en ontwikkelen die helpen om goed met uiteenlopende situaties om te gaan. Deze training duurt slechts 2 x 2 dagen, dus in totaal 4 dagen. En ook al is het maar zo kort, de deelnemers maken vrijwel allemaal een forse stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dat lukt ze doordat we in de training niet alleen aan de slag gaan met hoe je steviger in je schoenen kunt staan en beter je doelen kunt bereiken. Daarnaast gaan we namelijk ook aan het werk met je drijfveren, zeg maar je motivatie om iets wel of niet te doen, en beperkende gedachten die daarbij in de weg staan. Zo vergroot je het lef om dingen te doen die je voorheen misschien nog spannend vond of ga je daadkrachtig om met situaties waarin je eerder nog aarzelde.

Val je dan niet terug in je oude patroon?

Dit is een vraag die ik vaak hoor, omdat veel mensen dat bij andere trainingen hebben ervaren. Dat kwam dan omdat ze een training hadden gekozen die puur gericht was op gedrag aanleren. Omdat we in Persoonlijke Kracht via NLP ook op die diepere laag werken, kun je met minder energie en moeite voor effectief gedrag kiezen. Zo boek je snel je eerste successen en dat motiveert om meer successen te gaan boeken. Door deze kracht van herhaling, maak je het jezelf eigen en voel je steeds vaker een gevoel van trots vanwege een nieuw behaald doel!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!