Kies jouw NLP training

nlp trainingWat is voor mij een geschikte NLP training of opleiding? Dat is een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. Mensen die even bellen omdat ze ons trainingsaanbod hebben gezien en proberen te vergelijken met andere aanbieders.

Als je zoekt naar een NLP training, heb je waarschijnlijk iemand enthousiast horen vertellen over NLP. Of je hebt erover gelezen. Dus je bent nieuwsgierig wat NLP voor jou kan betekenen. Misschien heb je in dat zoeken dan ook al een opleiding NLP Practitioner gevonden. Een opleiding die bij het ene bureau 9 dagen duurt en bij een ander weer 16 dagen. En dan heb je onze training Persoonlijke Kracht via NLP gevonden, die in totaal maar 4 dagen duurt. Dat is nogal een verschil, dus wat past bij jou?

Waarvoor zoek jij een NLP training?

Voordat we daar antwoord op geven, stellen wij dan eerst een vraag aan jou: wat is de reden dat je een NLP training zoekt? Soms zoek je een opleiding om je als coach of therapeut te verbreden, soms is het je puur te doen om een stuk persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij een coach of therapeut (of wil je dat worden) en wil je daarbij NLP leren inzetten? Dan is een NLP Practitioner een eerste stap (en er volgen daarna meer opleidingen). Die zouden wij wel kunnen aanbieden, maar we hebben ervoor gekozen om ons te richten op mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor hebben we gekeken naar die elementen uit NLP die jou helpen groeien.

Onze NLP training

In onze training Persoonlijke Kracht via NLP komen mensen die sterker in hun schoenen willen staan, zelfverzekerd willen optreden, ook in situaties die ze nu nog spannend vinden. Ze hebben het gevoel dat er meer in zit, alleen dat ze zich geremd voelen door oude patronen die niet meer werken. Wanneer je dat herkent, is dit een mooie training waar inmiddels veel mensen een grote stap hebben gezet. We leiden je dus niet op tot coach, we leren je wel hoe je je sterk, zelfverzekerd en ontspannen kunt voelen. Kijk gerust bij Persoonlijke Kracht via NLP hoe we dat doen en hoe dat bij jouw wensen past.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!