Anker & Kompas

Wil je weer lol in je werk?

Veel mensen ervaren een zekere vorm van sleur in hun werk. Ooit zijn ze vol enthousiasme met hun baan begonnen, maar na verloop van tijd werd het meer van hetzelfde. De routine sloop er in, de passie vloog eruit.

Voor sommigen is dat een reden om te overwegen ander werk te zoeken. Of om hetzelfde werk bij een andere werkgever te zoeken, of als zelfstandige verder te gaan. Daarmee heb ik al veel mensen mogen begeleiden via het programma “IK 2.0 – realiseer je nieuwe loopbaan“. Maar niet iedereen kiest voor een dergelijke stap. Soms omdat ze voor zekerheid kiezen (“ik heb nèt een vaste aanstelling”) of het bagatelliseren (“ik heb het zo slecht nog niet”). En sommigen gaan bedenken hoe ze hetzelfde werk kunnen doen, maar dan zonder de sleur.

Daarover gaat dit prachtige filmpje. Bekijk het eens en bedenk vervolgens wat jij kan doen om weer lol te krijgen in je werk. Hoe kan jij het anders aanpakken? Wees daarbij creatief en open-minded want in het filmpje zie je heel wat mensen hun klus klaren op een manier die ze niet van hun vader of moeder geleerd hebben, maar door een feestje te maken van die klus.

Have fun!

 

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!