Muziek als inspiratiebron

Mensen die met mij samenwerken, weten dat muziek een grote inspiratiebron is voor mijn werk. Steeds weer word ik verrast door mooie nummers die ik soms bij toeval op de radio of via Spotify hoor. Zowel de muziek als de songtekst kan me raken en als die twee samenkomen, dan word ik echt enthousiast! Zo ook bij het horen van Iron Sky, een meeslepend nummer van Paolo Nutini waarin je tegen het einde een fragment uit “The Great Dictator” hoort: een speech van Charlie Chaplin aan het volk. Ik hoorde het twee dagen na de vreselijke aanslagen in Parijs op de redactie van het satirische blad Charlie Hebdo en het paste zo treffend bij elkaar. Ik zou zeggen, luister zelf en lees de tekst mee in dit Youtube-filmpje. In één woord: Prachtig!

 

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!