Anker & Kompas gaat verhuizen!

trainingslocatie bilthoven Het is dan eindelijk zover! Na 6 jaar met heel veel plezier in Congrescentrum Antropia onze trainingen te hebben verzorgd, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Anker & Kompas krijgt een eigen plek!

Waarom Anker & Kompas verhuist?

Nadat de trainingen hadden plaatsgevonden op verschillende locaties in Houten, Utrecht en Den Dolder hadden we het bij Antropia prima naar ons zin. Volop persoonlijke aandacht, prima verzorging, goede bereikbaarheid. Daar waren wij, zowel trainers als deelnemers, heel blij mee en denken we met dankbaarheid aan terug. Toch bleef met enige regelmaat die gedachte weer terug komen: “hoe mooi zou het zijn als we onze eigen trainingslocatie konden betrekken en inrichten naar eigen smaak?” Natuurlijk sprak die gedachte tot de verbeelding en het liet me niet los! En als iets je zo lang al bezig houdt, dan is het blijkbaar te belangrijk om er geen gehoor aan te geven.

Maar waar is dan die ene juiste plek?

Al geruime tijd was ik op zoek en steeds vond ik nét niet de plek die aan enkele belangrijke criteria voldeed: mooi gelegen, karaktervol, goed bereikbaar met auto én trein. Vooral goed bereikbaar en karaktervol leken onverenigbaar, want ik zocht geen standaard kantoorruimte naast het station en wou ook niet op een prachtig plekje zitten waar je met OV onmogelijk kon komen. Maar aangezien de aanhouder meestal wint, is het uiteindelijk toch gelukt!

Vanaf 1 april 2015 is ons nieuwe, eigen onderkomen een prachtig pandje in Bilthoven. Op minder dan 5 minuten lopen van het NS-station en met parkeerplaatsen voor de deur, staat een paviljoen achter een statige villa. Dat paviljoen is van alle gemakken voorzien en de drie etages geven de ruimte om tijdens een training ook fijn uiteen te gaan in subgroepen. Dus nooit meer zoeken naar een rustig plekje om te oefenen of lekker een kop koffie te drinken. Zelfs buiten hebben we een eigen stuk tuin om bij lekker weer ontspannen aan de slag te gaan of zelfs buiten te lunchen. Heerlijk toch?!

Gaan alle trainingen naar Bilthoven?

Ja, in principe gaan alle open trainingen in april naar Bilthoven verhuizen. Voor in-company trainingen gaat dat natuurlijk in overleg met de klant, maar ook daarvoor stellen we de ruimte graag beschikbaar. Op 1 april beginnen we met inrichten en op 13 april zullen we de eerste groep verwelkomen. Het is hard werken om dat allemaal op tijd te realiseren, maar zoals dat met leuke dingen gaat: het levert zoveel positieve energie op!

Ik heet je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, zodra alles af is!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!