Training communiceren voor leidinggevenden

Wil je beter leren hoe je als leidinggevende kunt communiceren? Om je team beter te begeleiden, de samenwerking te verbeteren of juist in het krachtenveld van jouw organisatie beter je doelen te bereiken? Dan biedt Anker & Kompas je twee mogelijke trainingen die je daarbij helpen. Want het ligt nogal aan je leerdoelen die je wilt bereiken en ook aan de bagage die je inmiddels hebt, welke training het meest waardevol voor jou zal zijn.

Het begint met Effectief Communiceren

Al meer dan 10 jaar verzorgen we met grote regelmaat de training Effectief Communiceren, zowel als open training als in-company. Het is de training waarin je allerhande vaardigheden ontwikkelt om goed met anderen te communiceren. Variërend van het leggen en onderhouden van een goed contact, het geven van feedback of het beargumenteren van je standpunten, tot en met het bespreken van conflicten. Met steeds als doel: de kans vergroten dat je met jouw communicatie je doel bereikt. In de open training, die we zo’n 10 keer per jaar verzorgen, tref je uiteenlopende mensen, zowel collega-managers als mensen die geen leidinggevende positie hebben. De ervaring leert dat juist die mix voor veel mensen leerzaam is, omdat ze beter gaan begrijpen hoe het voor anderen is. Denk je dat dit jou de middelen gaat geven om beter als leidinggevende te communiceren? Lees dan eens verder bij Effectief Communiceren.

Doorpakken naar Coachend Leidinggeven

Zoek je eigenlijk een training die meer gericht is op de communicatie die typisch bij jouw rol als leidinggevende hoort, dan bieden we je een training Coachend Leidinggeven. In deze training leer je de mensen in jouw team te inspireren en motiveren. Door de samenwerking en zelfsturing te versterken, zal je team met meer plezier en minder moeite tot betere resultaten kunnen komen. In deze training kun je ook mooi ervaringen uitwisselen met andere leidinggevenden, want je treft alleen collega-managers. Sommigen met al de nodige ervaring maar met de wens om hun vaardigheden bij te spijkeren, sommige anderen zullen hun nieuwe rol als leidinggevende meteen goed willen invullen. Wanneer dit beter bij jou en je leerdoelen lijkt te passen, lees dan eens verder bij Coachend Leidinggeven.

Maar er is meer!

Naast de genoemde trainingen, die je veel inzichten zullen geven en je vaardigheden zullen vergroten, hebben we meer te bieden. Sommige mensen kiezen er naast een training voor om enkele coachgesprekken te boeken, zodat we nog specifieker op hun thema’s en vragen kunnen ingaan. Of kiezen voor een diepgaande training zoals Leiderschap met Open Vizier. We kunnen je dus op meerdere manieren helpen in jouw rol als leidinggevende.

Heb je advies nodig?

Heb je misschien de beide trainingen al bekeken, maar twijfel je nog welke jou het meeste zal opleveren? Neem dan gerust contact op. Je kunt bellen met 085-130 5995 of een bericht sturen via het contact-formulier. We denken graag met je mee!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!