5 redenen om een NLP cursus te volgen!

nlp cursusVelen zijn je al voorgegaan en minstens zoveel denken er wel eens over om een NLP cursus te volgen. En het blijkt dat mensen heel verschillende redenen hebben waarom ze zich oriënteren op een NLP cursus. Logisch, want NLP bevat veel aspecten en je kunt er heel veel mee bereiken. Om het je makkelijk te maken, benoem ik hier 5 belangrijke redenen om een NLP cursus te volgen.

1. Je hebt meer invloed op je contact met anderen.

Doordat je beter leert waarnemen en beter gaat afstemmen op de  mensen waarmee je samenwerkt en samenleeft, zal je contact met hen verbeteren. Het contact verloopt prettiger, gemakkelijker en het voelt vertrouwd.

2. Je neemt meer de regie.

Tijdens een NLP cursus ga je steeds meer beseffen dat als jij wilt dat je situatie verandert, jij zelf in beweging moet komen. Je leert dat afwachten zelden wat verandert en daarom neem je vaker het initiatief.

3. Je bereikt je doelen gemakkelijker.

In plaats van te blijven dromen, formuleer je glashelder je doelen. Bovendien leer je in een NLP cursus hoe je die doelen daadwerkelijk gaat bereiken. Met een succesvolle strategie weet jij meer uit jezelf te halen, terwijl het je ook nog minder moeite kost!

4. Je voelt je sterker.

Niet dat je in een NLP cursus aan krachttraining doet, maar je wordt mentaal weerbaarder. Je assertiviteit neemt toe omdat je enerzijds jezelf kwetsbaarder durft opstellen en anderzijds je gevoel van eigenwaarde toeneemt.

5. Je voelt je vrijer.

Doordat je afstand kunt nemen van dingen die in het verleden zijn gebeurd, kijk je frisser de toekomst tegemoet. Zodra je belemmerende overtuigingen en gedachtenpatronen, die je in de loop der jaren hebt eigengemaakt, kunt omvormen naar versterkende gedachten, valt er een last van je schouders.

Welke NLP cursus kies je dan?

Er zijn heel veel NLP cursussen op de markt, van één dag tot 16 volle dagen. Heel korte cursussen zullen slechts een korte kennismaking zijn en nog niet heel veel leren, die hele lange heb je misschien ook weer niet nodig.

Anker & Kompas heeft een mooie NLP cursus van 4 dagen (2 keer 2 aaneengesloten dagen) samengesteld, speciaal voor mensen die NLP vooral willen inzetten om meer in hun persoonlijke kracht te gaan staan. We noemen de training dan ook Persoonlijke Kracht via NLP. Het is een interactieve en inspirerende training waar je bovenstaande 5 redenen absoluut aan bod ziet komen.

Dit zeggen mensen over onze NLP cursus!

Wie kunnen onze training beter aanprijzen dan de mensen die hem hebben gevolgd? Uit de vele positieve reacties, hieronder een greep:

“Vorig jaar heb ik een NLP cursus gevolgd bij Anker & Kompas. In de training worden inzichten gegeven in je eigen mogelijkheden om gedachten en vaardigheden anders in te zetten en anders naar het eigen functioneren te kijken. De training heeft mij veel opgeleverd in het omgaan met veranderingen en de daarbij behorende weerstand van medewerkers. De omgeving waarin de training wordt gegeven samen met de vertrouwelijke en rustige manier van werken, maken dat je open staat voor de methodieken vanuit de NLP.”

ballon-persoonlijke-kracht-nlp“De training Persoonlijke Kracht via NLP die ik bij Anker & Kompas heb gevolgd heeft mij persoonlijk heel veel opgeleverd. Dankzij een uitstekende coach/trainer die met zijn enthousiaste, integere en soms ook wel confronterende aanpak zaken in beweging zet. Ik ervoer een veilige en constructieve sfeer in de groep en was blij met de prettige mix van theorie en praktijk, en van krachtige en inzichtgevende opdrachten en technieken. Door het volgen van deze training is mijn persoonlijke kracht absoluut toegenomen. Ik heb instrumenten in handen gekregen om andere en betere keuzes te maken voor mezelf en ik merk dat deze groei zich ook nog steeds doorontwikkelt. Super!

Ook toe aan een NLP cursus?

Lees dan nu meer over Persoonlijke Kracht via NLP, we heten je graag van harte welkom in één van de volgende groepen!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!