De leukste soft skills training…

Deze week was de laatste dag van een training Effectief Communiceren, waarin veel belangrijke soft skills aan bod komen. Bij het afscheid nemen, kwam één van de deelnemers, een dame van in de 50, naar me toe met een bijzonder compliment. Ze vertelde dat ze al heel veel soft skills trainingen had gevolgd, maar dat dit veruit de leukste was geweest. Heerlijk om met zo’n compliment naar huis te gaan…

Moet een soft skills training leuk zijn?

Uiteraard moet elke training vooral leerzaam zijn. Je komt immers om iets te leren, of dat nu soft skills zijn of iets anders. Daarom besteden we ook veel aandacht aan de inhoud van onze programma’s en scherpen die keer op keer aan als we iets ontdekken dat nog beter werkt. En daarom bieden we ook diverse trainingen, afhankelijk wat voor jou de beste soft skills training is.

Maar los van een passende inhoud is het ook van belang dat die inhoud binnenkomt, aanslaat en uitnodigt om mee aan de slag te gaan. Je kunt je voorstellen dat wanneer jouw training plaatsvindt in een groot zalencentrum en verzorgd wordt door een freelance trainer die het programma komt afdraaien, dat je daar weinig enthousiast van wordt. En hoe actief ga je met de materie aan de slag als je daar geen plezierige herinnering aan hebt? Precies!

Er mag gelachen worden!

Een enthousiaste deelnemer zal meer baat hebben bij een training dan iemand die de dag uitzit. Dat enthousiasme komt niet vanzelf en wij besteden daar bewust aandacht aan. Zo hebben we een eigen sfeervolle trainingslocatie waar het echt goed toeven is. En als trainers zijn we ook enthousiast en gedreven in ons vak. We gebruiken humor en speelse werkvormen om afwisseling te bieden aan de serieuzere delen. Vergelijk het met je bezoek als kind aan de bibliotheek: een boek met plaatjes sprak vast meer aan dan 300 pagina’s tekst, toch?

Ook zin in een leuke soft skills training?

Ben je de standaard programma’s zat, heb je zin in een training waar je met een glimlach op terugkijkt? Kijk dan eens welke soft skills training bij jou past. En als je het leuker vindt om hier persoonlijk over te spreken, neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!