Bijzondere workshops

Voor teams die op zoek zijn naar een “andere” manier om aan hun samenwerking, focus, teamspirit of leiderschap te werken, biedt Anker & Kompas diverse workshops. In deze workshops staat het ervaren centraal en worden andere vormen van intelligentie aangeboord. Geheel afhankelijk van jullie doelstellingen, kunnen we een workshop op maat verzorgen.

LEGO® Serious Play®

Een workshop volgens de LEGO® Serious Play® methode wordt vooral gekozen als een team samen helder wil krijgen welke richting het team heeft te gaan. Strategische keuzes worden zo verhelderd en onderling worden persoonlijke en collectieve drijfveren zichtbaar. Ook scenarios die zich in de toekomst kunnen aandienen, kunnen worden uitgewerkt, zodat het team beter is voorbereid op die toekomst.

lego serious play

Organisatieopstellingen

Een organisatieopstelling is een manier om naar krachtenvelden binnen een organisatie of team te kijken. Het is een vrij intuïtieve vorm die verder gaat dan onze ratio. Daarom wordt een organisatieopstelling juist ingezet in situaties waarin een probleem in de vergaderzaal maar niet opgelost lijkt te kunnen worden. Wanneer allerlei veranderingen misschien al zijn uitgeprobeerd maar geen echte oplossing blijken, dan kan een organisatieopstelling zicht krijgen op de werkelijke oorzaak en dus bron van de oplossing.

organisatieopstelling

Vuurlopen

Al sinds mensenheugenis wordt over de hele wereld en bij uiteenlopende culturen over vuur gelopen. Een vuurloop is een transformerend proces waarin je belemmeringen overwint en je sterk verbindt met jouw doelen. Teams die een vuurloop doen, ervaren na afloop een diepe vorm van onderlinge verbondenheid. Want het is niet niks, om op blote voeten over de hete kolen te gaan. Maar je snapt, als je dat kunt, wat kun je dan allemaal nog meer?!

vuurlopen
Data kon niet geladen worden
WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!