Ervaringen met onze assertiviteitstrainingen

enthousiaste klanten Sinds 2004 verzorgt Anker & Kompas assertiviteitstrainingen vanuit onze missie: bijdragen aan het succes van mensen en organisaties.

Wij hebben ook het idee dat we daarin succesvol zijn omdat de mond-tot-mond-reclame steeds verder toeneemt. Graag citeren we enkele deelnemers uit de training Persoonlijke Kracht via NLP:

Een 39-jarige manager uit de zorgsector:

“In de training worden inzichten gegeven in je eigen mogelijkheden om gedachten en vaardigheden anders in te zetten en anders naar het eigen functioneren te kijken. De training heeft mij veel opgeleverd in het omgaan met veranderingen en de daarbij behorende weerstand van medewerkers. De omgeving waarin de training wordt gegeven samen met de vertrouwelijke en rustige manier van werken van Bas maken dat je open staat voor de methodieken vanuit de NLP.”

Een 44-jarige consultant:

“De training Persoonlijke Kracht via NLP die ik bij Anker & Kompas heb gevolgd heeft mij persoonlijk heel veel opgeleverd. De groep werd begeleid door een uitstekende coach/trainer die met zijn enthousiaste, integere en soms ook wel confronterende aanpak zaken in beweging zet. Hij zorgde voor een veilige en constructieve sfeer in de groep en maakte gebruik van een prettige mix van theorie en praktijk, en van krachtige en inzichtgevende opdrachten en technieken. Door het volgen van deze training is mijn persoonlijke kracht absoluut toegenomen. Ik heb instrumenten in handen gekregen om andere en betere keuzes te maken voor mezelf en ik merk dat deze groei zich ook nog steeds verder ontwikkelt. Super!”

Een 29-jarige vrouw, werkzaam in de financiële sector:

“In de training Effectief Communiceren heb ik veel handvatten gekregen om lastige situaties aan te pakken. Ik ben er ook actief mee aan de slag gegaan en ben met mijn collega in gesprek gegaan. Toen merkte ik dat ik vaak aannames deed over hoe hij over het werk denkt en waarom hij zo vaak iets op mij had aan te merken. Dat bleek helemaal niet vervelend bedoeld. Ook merk ik dat er veel meer bereikt kan worden als ik op een goede manier mijn mening deel en mijn ideeën beargumenteer.”

Een 51-jarige jurist:

“Lange tijd had ik het gevoel dat het leven me “overkwam”, ik had het niet slecht maar was ook niet echt gelukkig. In de training Persoonlijke Kracht via NLP ontdekte ik hoe ik veel meer invloed kan hebben op hoe mijn leven zich ontvouwt. Zoals de trainer zei: het zelf veroorzaken in plaats van afwachten wat er gebeurt. Doordat ik nu beter weet wat ik wil en er ook voor durf op te komen, zit ik veel lekkerder in mijn vel en bruis ik van de energie!”

Anderen vatten onze assertiviteitstrainingen samen met:

“indrukwekkend”

“inspirerend”

“dit zou iedereen een keer moeten doen”

“verrassend”

“verfrissend”

“wow!”

Uiteraard zijn we erg blij met zulke enthousiaste reacties. Het bevestigt ons dat we trainingen aanbieden die mensen werkelijk assertiever en succesvoller maken. Vandaar ook dat we ook in het komend seizoen de trainingen Effectief Communiceren en Persoonlijke Kracht via NLP aanbieden.

 

Ga terug naar de pagina over onze assertiviteitstrainingen >>

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!