Assertiviteitstraining Utrecht

assertiviteitstraining utrecht Zoek je een assertiviteitstraining in de regio Utrecht? Dan ben je bij Anker & Kompas aan het goede adres. Sinds 2004 verzorgen we diverse trainingen die je assertiviteit helpen vergroten, op een aangename en uitstekend bereikbare plek vlakbij Utrecht. Een ervaren trainer helpt je op een betrokken wijze je assertiviteit te vergroten. Dus zoek jij een training in het midden van het land, lees dan even verder!

Welke assertiviteitstraining bieden we in Utrecht?

We ontmoeten deelnemers die om heel verschillende redenen aan hun assertiviteit willen werken. Sommige mensen zoeken handvatten om beter hun zegje te doen en respectvol hun grenzen te bewaken. Door bijvoorbeeld feedback te geven of meningsverschillen aan te kaarten en soms ronduit nee te zeggen. Anderen zoeken juist de verdieping en willen aan de slag met patronen die hun nu nog belemmeren om volop assertief te zijn. Afhankelijk van jouw behoefte kun je kiezen tussen Effectief Communiceren of Persoonlijke Kracht via NLP. Meer informatie over het verschil tussen deze trainingen en wat ze je opleveren, lees je op de pagina Assertiviteitstraining. Je kunt daar ook een testje doen om de keuze tussen deze twee trainingen eenvoudiger te maken.

Waar volg je onze training?

In 2022 zijn we verhuisd naar onze nieuwe, eigen trainingslocatie in Bilthoven dus vlakbij Utrecht. Dit is gelegen dichtbij het NS-station, echt op amper 5 minuten lopen in de groene omgeving van Bilthoven! Ook per auto is het heel goed te bereiken, want het ligt vlakbij de A27 en A28 en parkeren is gratis langs de openbare weg en de P+R van het station.

Kortom, als je een assertiviteitstraining in Utrecht of omgeving zoekt, wees van harte welkom! En wil je weten welke training het beste bij jou past? Bel, email of stuur een whatsapp-berichtje en stel je vraag. We denken graag met je mee om de juiste training te kiezen.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!