Anker & Kompas

Assertiviteitstraining Utrecht

assertiviteitstraining utrecht Zoek je een assertiviteitstraining in de regio Utrecht? Dan ben je bij Anker & Kompas aan het goede adres. Sinds 2004 verzorgen we diverse trainingen die je assertiviteit helpen vergroten, op een aangename en uitstekend bereikbare plek vlakbij Utrecht. Een ervaren trainer helpt je op een betrokken wijze je assertiviteit te vergroten.

Welke assertiviteitstraining bieden we in Utrecht?

We ontmoeten deelnemers die om heel verschillende redenen aan hun assertiviteit willen werken. Sommige mensen zoeken handvatten om beter hun zegje te doen en respectvol hun grenzen te bewaken. Anderen zoeken juist de verdieping en willen aan de slag met patronen die hun nu nog belemmeren om volop assertief te zijn. Afhankelijk van jouw behoefte kun je kiezen tussen Effectief Communiceren of Persoonlijke Kracht via NLP. Meer informatie over het verschil tussen deze trainingen en wat ze je opleveren, lees je op de pagina Assertiviteitstraining. Je kunt daar ook een testje doen om de keuze tussen deze twee trainingen eenvoudiger te maken.

Waar volg je onze training?

In 2015 zijn we verhuisd naar onze eigen trainingslocatie in Bilthoven. Dit is gelegen dichtbij het NS-station, echt op amper 5 minuten lopen! Ook per auto is het heel goed te bereiken, want het ligt vlakbij de A27 en A28 en parkeren is gratis langs de openbare weg.

Kortom, als je een assertiviteitstraining in Utrecht of omgeving zoekt, wees van harte welkom!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!