Assertiviteitstraining in Bilthoven

assertiviteitstraining bilthoven Al ruim 10 jaar heeft Anker & Kompas ervaring in het verzorgen van assertiviteitstrainingen. Lange tijd waren we daarvoor te vinden in Driebergen, maar met ingang van 1 april 2015 zijn die trainingen gehuisvest in Bilthoven. We zijn verhuisd omdat we, na jaren van trainen op externe locaties, de vurige wens bleef bestaan om een eigen locatie in te richten. Een plek die helemaal past bij de sfeer die we willen neerzetten en die bijdraagt aan een optimaal leer-resultaat.

Nu we enkele weken in Bilthoven aan het werk zijn, mag gerust gesteld worden dat we in de opzet zijn geslaagd. Inmiddels hebben we een training Effectief Communiceren en twee trainingen Persoonlijke Kracht via NLP verzorgd en de deelnemers zijn unaniem en stellen zonder uitzondering: wat is het toch een heerlijke plek.

zaal bilthoven Hoezeer we ook overtuigd waren van de stap die we gingen nemen, het is toch ook een opluchting dat onze nieuwe locatie voor assertiviteitstrainingen, leiderschapstrainingen en communicatietrainingen positief wordt ervaren.

Want ergens is het ook wel spannend door de onzekerheid die een dergelijke stap met zich meebrengt. Ook al heb je nog zoiets moois voor ogen, het is altijd de vraag of het ook zo mooi uitpakt en of anderen net zo enthousiast zijn als jij zelf.

begane grond bilthoven Zo is het natuurlijk met veel keuzes in het leven. Elke keuze brengt een bepaalde mate van onzekerheid met zich mee, omdat je het oude vertrouwde achterlaat en niet 100% zeker bent van het nieuwe. Maar als dat oude je al een poosje niet meer past of bevalt, is het net als een paar schoenen en wordt het tijd voor iets nieuws.

Heb jij ook het gevoel dat je een stap in je leven wilt zetten, kijk dan eens welke assertiviteitstraining bij jou past. We heten je van harte welkom in Bilthoven!

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!