Advies op maat

Een training is niet altijd het beste middel om de gewenste verbeterslag in de organisatie te maken. Want soms zijn er vraagstukken die niet gemakkelijk te benoemen zijn terwijl het overduidelijk is dat er iets gebeuren moet. Als bijvoorbeeld een afdeling onvoldoende presteert kan het voldoende zijn om, in plaats van de hele afdeling, alleen de leidinggevende deel te laten nemen in één van de trainingen uit het hiervoor gepresenteerde aanbod. En soms wordt het beste en snelste resultaat geboekt door gerichte coaching of een verfrissende teambuilding-activiteit.

Graag benadrukken wij dat het team van Anker & Kompas bestaat uit trainers en coaches die ook een staat van dienst hebben als project- of lijnmanager, sales manager of business consultant. We kennen dus het klappen van de zweep en treden ook als adviseur op als een verfrissende sparring-partner.

advies

Meer weten hoe wij van advies kunnen dienen?

Wanneer je niet duidelijk weet welke oplossing het best aansluit op een bestaand probleem, neem dan contact op zodat we samen tot een aanpak kunnen komen.
WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!